Untitled Page
Säkerhetstjänster

Säkerhetstjänster

Vanliga Frågor
 • Vad menas med validering?

  När man utfärdar ett SSL certifikat så måste man validera att man har rätt att använda det för den domänen / Organisationen. Det finns 3 olika typer av valideringar.

  Domänvaliderat DV
  Detta är den enklaste type av validering och innebär att man kontrollerar så att man har kontroll över domänen, detta görs oftast skickar ett mail till specifika epostadress för domännamnet. I informationen om SSL certifikatet finns endast information om domännamnet.

  Organisationsvaliderat OV
  Detta validerar att företaget som har beställt certifikatet finns och hör till domännamnet. Detta göras på flera sätt tex. genom telefonsamtal, att skicka in registreringsbeviset från Bolagsverket.
  I informationen om SSL certifikatet finns information om bolagsnamnet med.

  Extravaliderat EV
  Är samma sak som OV men man kontrollerar också att företaget har god ekonomi samt att adressfältet i webbläsaren blir grönt.

 • Vad är ett Site Seal?

  Site Seal är ett digitalt märke som oftast ingår när man köper ett certifikat, märket kan man placera på sin sida för att tydligare visa besökare att man har ett godkänt certifikat.


 • Vad skiljer de olika märkena åt?

  Alla märken har samma säkerhet och kryptering. Det som skiljer dom åt är just märket och priserna på certifikaten.

 • Varför handla från VisionSSL

  Genom stora inköp att certifikat så kan vi sälja dom till ett lägre pris, vi ger också snabb support på svenska antingen genom e-post, chat eller telefon.

 • Lägsta Prisgaranti!

  Hittar ni någon annan svenskt företag som säljer SSL certifikat till längre pris än vad vi gör så kontakta oss så ger vi er ett ännu lägre pris.

 • Vad är SAN / UC / Wildcard?

  SAN / UC / Multi Domain är samma typ men olika namn. Dessa certifikaten, jämfört med andra certifikat, kan man koppla flera olika domännamn till. Så man endast behöver ha ett certifikat för felera domännamn.

  Wildcard innebär att alla subdomäner för ett domännamn på första nivå är skyddade, man utfärdar wildcard certifikaten genom att ange * framför domännamnet tex. *.domänen.se

 • Vad menas med utfärdande?

  Detta är hur långtid det normalt tar att få det färdiga certifikatet. Ibland görs extra kontroller vilket för att det kan ta längre tid

Säkerhetstjänster

Alla Säkerhetstjänster
Namn Pris Utfärdande Validering  
InstallationshjälpFrån: 498Kr1-2 dagarIngen
GeoTrust Web Site Anti-Malware ScanFrån: 1249Kr / år 10-120 minDV
Comodo HackerGuardian PCI Scan Control CenterFrån: 1699Kr / år 6-10 dagarOV
Comodo HackerProof Trust Mark Inc Daily Vulnerability ScanFrån: 1693Kr / år 6-10 dagarOV
Comodo PCI Scanning Enterprise EditionFrån: 2899Kr / år 1-2 dagarOV
Comodo Web InspectorFrån: 4182Kr / år 1-2 dagarDV
VisionMonitor - ServerövervakningFrån: 1176Kr / år 1-8 timmarIngen
Installationshjälp
Med vår installationstjänst så hjälper vi er med att installera certifikatet på er platform. För att kunna hjälpa er så måste vi kunna fjärrstyra er plattform. Vilka plattformar vi stödjer står under respektive certifikat. Efter beställning av tjänsten så återkommer vi till er med mer information och tid för installationen.

GeoTrust Web Site Anti-Malware Scan

Comodo HackerGuardian PCI Scan Control Center

Comodo HackerProof Trust Mark Inc Daily Vulnerability Scan

Comodo PCI Scanning Enterprise Edition

Comodo Web Inspector

VisionMonitor - Serverövervakning
Vår egen övervakningstjänst är en Internetbaserad övervakningstjänst för distans övervakning av servrar. Vi har tre övervakningspunkter, 2st i Sverige och en i England. Vid driftstörningar skickas larm via e-post eller sms. Kostnad för sms är 1 kr/st. Ni sköter allt från en kontrollpanel som ni får tillgång till.